Vergaderen op het water? Teamuitje?

Ook zakelijk kun je bij ons terecht. Denk aan vergaderen, teamuitjes, teamsessies, workshops etc. voor groepen van 8 tot 36 personen. Ook is het mogelijk om onze salonboot te gebruiken als locatie voor een vergadering. Hoe dan ook, wij helpen graag om een passende en geslaagde dag te organiseren. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Een groepsuitje begint bij het zoeken van een geschikte locatie. Nou die heb je bij deze gevonden! We hebben jarenlange ervaring in zakelijke uitjes en kennen alle leuke plekken van Harderwijk. Hierdoor is het voor ons peanuts om naar jullie wens een mooie dag te organiseren.


De start en afsluiting van de dag is bij Veluvia aan de helling. Een ideaal verzamelpunt, ook qua parkeren en het bewaken van de eigendommen. De rest van de dag presenteren wij je in een voorstel, aan de hand van je wensen.

Wij regelen het gehele programma en doen alle voorbereidingen. Op de dag zelf zorgt onze gastvrouw ervoor dat alles gestroomlijnd loopt. Zo kun jij je mengen in de groep en deelnemen aan het programma. En ondertussen ontvang je alle pluimen voor de voortreffelijk geregelde organisatie. Geniet ervan!

Vergaderen

Dat kan ook! Op de salonboot of aan wal boven het restaurant. We leggen de boot stil zodat jullie in alle rust kunnen vergaderen. Mét uitzicht op prachtig Harderwijk aan het water. Interesse? Mail dan even je gegevens naar vergaderen@veluvia.nl en wij nemen contact met je op.

Zij zijn al een keer gekielhaald

Plan jullie evenement in. Geef hieronder jullie wensen door en je ontvangt van ons een offerte/voorstel.

alle mogelijkheden bekijken

Zakelijk

Formulier op de ontdekken pagina

  • Voer in met hoeveel mensen je ongeveer verwacht te komen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.