Vergaderen op het water? Teamuitje?

Ook zakelijk organiseren wij voor groepen van 8 - 36 personen. Denk aan: vergaderen, teamuitjes, teamsessies, workshops enz. Naast dat wij je natuurlijk graag helpen om een passende dag te organiseren kun je ook vergaderen op de salonboot. Bekijk hier alle mogelijkheden.
Een groepsuitje begint bij het zoeken van een geschikte locatie. Nou die heb je bij deze gevonden! Doordat wij jaren ervaring hebben in zakelijke uitjes is het samenvoegen van jullie wensen en eisen met de leukste plekken in Harderwijk maken van een leuke dag voor ons peanuts!


Jullie starten bij Veluvia aan de helling en we eindigen de dag daar. Hierdoor sleep je niet de hele dag met van alles rond. Alles wat tussen de start en het einde gaat gebeuren staat in het voorstel.

Het allerbelangrijkste is dat jij de show kan stelen en pluimen ontvangt voor de organisatie maar dat wij stiekem alles voor je regelen. Ook op de dag zelf zorgt onze gastvrouw dat de dag gestroomlijnd loopt. Dus meng je in de groep en geniet ook van deze leuke dag Harderwijk.

Vergaderen

Dat kan ook! Op de salonboot of aan wal boven het restaurant. We leggen de boot stil zodat jullie in alle rust kunnen vergaderen met Harderwijk vanaf het water in zicht. Mail dan even je gegevens naar vergaderen@veluvia.nl

Zij zijn al een keer gekielhaald

Plan jullie evenement in. Geef hieronder jullie wensen door en wij komen met een offerte/voorstel.

alle mogelijkheden bekijken

Zakelijk

Formulier op de ontdekken pagina
  • Voer een nummer in van 8 tot 36.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.