Bedrijfsuitjes en vergaderen

Geef je zakelijke bijeenkomst of bedrijfsuitje een unieke en inspirerende twist door een arrangement te boeken bij lagom & Veluvia Harderwijk.

Gelegen aan de waterkant van Harderwijk bieden wij een rustige en sfeervolle omgeving voor vergaderingen, trainingen, workshops, bedrijfsuitjes en andere zakelijke evenementen. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een onvergetelijk programma op maat samen te stellen. Wij kijken ernaar uit om jou en je team te verwelkomen voor een dag vol focus, of juist een dag vol plezier, teamwork en avontuur!
Bedrijfsuitjes
Vergaderen

Veluvia biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje

Op zoek naar een inspirerende locatie voor het volgende bedrijfsuitje? Veluvia en restaurant Lagom bieden een breed scala aan unieke activiteiten en arrangementen, perfect voor teambuilding, ontspanning en het creëren van onvergetelijke herinneringen. 
Restaurant Lagom verzorgt de innerlijke mens, Veluvia is verantwoordelijk voor de activiteiten. Ontdek onze mogelijkheden en maak van het bedrijfsuitje een groot succes!

De voordelen

Prachtige locatie
Gelegen aan de historische haven van Harderwijk, biedt Veluvia een idyllische omgeving voor je bedrijfuitje, omringd door natuur en historische charme.

Diverse activiteiten
Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke watersporten, ontspannende boottochten of culturele excursies, wij bieden activiteiten die passen bij elk team en budget.

Flexibele arrangementen
Van een halve dag activiteiten tot volledig verzorgde dagarrangementen, wij passen ons aan jouw wensen aan en creëren een programma op maat dat perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Boottochten en vaararrangementen
Verken de prachtige wateren van Harderwijk tijdens een ontspannen boottocht of kies voor een vaararrangement.

Workshops en Activiteiten
Kies uit een verscheidenheid aan workshops en activiteiten, Waterbiken, suppen, e-chopperen, e-biken of een leuke stadswandeling.

Feestelijke Arrangementen
Vier speciale gelegenheden met onze feestelijke arrangementen, inclusief jubilea, bedrijfsfeesten en eindejaarsbijeenkomsten.

Een geslaagde dag voor jou en je collega’s organiseren? Neem dan contact op met Veluvia Harderwijk. Samen gaan we om de tafel om al jullie wensen in kaart te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Meer informatie

Jouw zakelijke bijeenkomst wordt een succes bij Veluvia Harderwijk!

Profiteer van onze unieke locatie aan het water en combineer bijvoorbeeld een vergadering met een verfrissende buitenactiviteit. Perfect om de creativiteit te stimuleren en de energie hoog te houden. Samen met naastgelegen restaurant Lagom, ontzorgen we de gehele bijeenkomst.

Waarom Vergaderen bij Lagom & Veluvia Harderwijk?

Professionele faciliteiten
Onze moderne vergaderruimtes zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen, waaronder audiovisuele apparatuur, wifi en comfortabele zitplaatsen, om een productieve vergadering te garanderen.

Culinaire verwennerij
Geniet tijdens de bijeenkomst van heerlijke catering, varierend van verfrissende koffiepauzes tot uitgebreide lunch, allemaal met zorg bereid door onze getalenteerde chefs.

Teambuilding activiteiten
Versterk de banden binnen je team met onze aanvullende teambuildingactiviteiten zoals e-chopperen, waterbiken, suppen of een ontspannen boottocht na het vergaderen.

Vergaderarrangementen
Kies uit verschillende vergaderarrangementen, variërend van halve dag tot volledige dag, inclusief alle benodigde faciliteiten en cateringopties.

Workshops en trainingen
Onze ruimtes bieden de perfecte setting voor interactieve workshops, trainingssessies en presentaties, met flexibele opstellingen om aan de behoeften te voldoen.

Arrangementen-op-maat
Zijn er specifieke wensen of eisen voor de bijeenkomst? Ons ervaren team staat klaar om een op maat gemaakt arrangement samen te stellen dat hierbij perfect aansluit.

Vergaderen bij Veluvia of op een andere wijze een zakelijke bijeenkomst realiseren? Laat ons helpen dit tot een succes te maken. Ons team staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op

Meer informatie
Harderwijk heeft zoveel moois te bieden. Wij, als Veluvia, proberen van ieder bezoek een hoogtepunt te maken. Vol herinneringen die niet meer vergeten zullen worden. Of dat nou met een vaart op een van onze boten is of aan wal, rondom onze historische locatie. Boek via onze site een activiteit naar wens, neem contact met ons op of kom gewoon langs en neem (eerst) lekker plaats op ons terras.