Organiseren zit
in ons bloed

Naast dat je bij ons boten kunt huren, kunnen we speciaal voor jullie (8-36 personen) een leuk uitje in Harderwijk organiseren. Wij luisteren goed naar jullie wensen en verrassen jullie hier en daar met onze ervaringen & kennis. Want och, wat is het hier leuk!
Stap 1. Bekijk eerst hier alle mogelijkheden.

Stap 2. Maak een lijstje voor jezelf wat jullie groep aanspreekt.

Stap 3. Vul hier al je gegevens in en kruis je lijstje aan.

Stap 4. Daarna verstuur je het naar ons, wij gaan daar mee aan de slag en binnen een week ontvang je een voorstel op maat.

En dan?

De start en afsluiting van de dag is bij Veluvia aan de helling. Een ideaal verzamelpunt, ook qua parkeren en het bewaken van de eigendommen. De rest van de dag presenteren wij je in een voorstel, aan de hand van je wensen.

Wij regelen het gehele programma en doen alle voorbereidingen. Op de dag zelf zorgt onze gastvrouw ervoor dat alles gestroomlijnd loopt. Zo kun jij je mengen in de groep en deelnemen aan het programma. En ondertussen ontvang je alle pluimen voor de voortreffelijk geregelde organisatie. Geniet ervan!

Harderwijk vanaf het water begint hier!

Natuurlijk is ons centrale thema het water (dat kan niet anders door onze locatie) maar naast een wateractiviteit is het ook leuk om bijvoorbeeld aansluitend een van de leuke stadswandelingen te doen die Harderwijk rijk is. Of om lekker te struinen op de Veluwe. De mogelijkheden zijn eindeloos. En wij letten op de tijd en de planning, zodat jullie kunnen genieten.

En?

Hebben we jullie enthousiast gemaakt? Vul dan hier het formulier in!
Vragen of meer informatie? Je kunt ons altijd bereiken via de mail: welkom@veluvia.nl