Organiseren zit
in ons bloed

Naast dat je bij ons boten kunt huren kunnen we speciaal voor jullie (8-36 personen) een leuk uitje in Harderwijk te organiseren. Wij luisteren goed naar jullie wensen en verrassen jullie hier en daar met onze ervaringen & kennis. Want och, wat is het hier leuk!
Stap 1. Bekijk eerst hier alle mogelijkheden.

Stap 2. Maak een lijstje voor jezelf wat jullie groep aanspreekt.

Stap 3. Vul hier al je gegevens in en kruis je lijstje aan.

Stap 4. Daarna verstuur je het naar ons wij gaan daar mee aan de slag en binnen een week ontvang je een op maat voorstel.

En dan?

Jullie starten bij Veluvia en we eindigen de dag ook daar. Hierdoor sleep je niet de hele dag met van alles rond. Alles wat tussen de start en het einde gaat gebeuren staat in het voorstel.

Het allerbelangrijkste is dat jij de show kan stelen en pluimen ontvangt voor de organisatie maar dat wij stiekem alles voor je regelen. Ook op de dag zelf zorgt onze gastvrouw dat de dag gestroomlijnd loopt. Dus meng je in de groep en geniet ook van deze leuke dag Harderwijk.

Harderwijk vanaf het water begint hier!

Natuurlijk is ons centraal thema het water (dat kan niet anders door onze lokatie) maar naast een wateractiviteit is het leuk om bijvoorbeeld aansluitend een van de leuke stadswandelingen te doen die Harderwijk rijk is. Of lekker struinen op de Veluwe. De mogelijkheden zijn eindeloos maar wij houden grip op tijd en planning.

En?

Hebben we jullie enthousiast gemaakt? Vul dan hier het formulier in!
Vragen of meer informatie? Je kunt ons altijd bereiken via de mail: welkom@veluvia.nl