Dineren, feest of
vergaderen op de
Salonboot

Vanaf het water kijkend naar alle lampjes van Harderwijk en ondertussen heerlijk eten op de Salonboot. Een unieke diner ervaring voor groepen van 10-12 personen.
De Salonboot combineerde we met een top kok en zo is een privé diner een heus feest. Harderwijk is vanaf het water een totaal andere ervaring. Dus charter al je vrienden, familie of collega's en boek de Salonboot! Wij nemen contact op om al jullie wensen en eventuele bijzonderheden door te nemen.

Jullie worden ontvangen bij Veluvia met een drankje en stappen dan aan boord. We varen uit en leggen de boot voor anker op het Veluwemeer waar we het diner uit serveren. Na het toetje brengen we jullie terug aan wal (tijd in overleg).

De prijzen gaan al vanaf € 59,50 p.p. (simpel menu) € 86 p.p. (luxe diner) bij een groep van 12 personen. Vraag naar alle mogelijkheden en de prijzen die daarbij horen via welkom@veluvia.nl

Speciale thema's

De boot in een speciaal thema? Een vriendinnen cocktail party, wijn- of whiskey proeverij, zoveel jaar getrouwd diner, babyshower, high tea. Niks is te gek en wij kijken nergens van op.

En?

Hebben we jullie enthousiast gemaakt? Hier kun je de salonboot boeken.