Beleef Harderwijk op een e-chopper

Samen erop uit in Harderwijk en genieten van al het moois? Ga dan op pad met een e-chopper. Ontdek milieuvriendelijk en geruisloos deze prachtige omgeving. Huren doe je gemakkelijk bij Veluvia.
Wil je gaan toeren op de Veluwe en cultuur snuiven in en om Harderwijk? Dan hebben wij een aantal prachtige routes voor je samengesteld die te scannen zijn in onze winkel om vervolgens via een app op je mobiele telefoon te rijden. Voor een e-chopper huren in Harderwijk kom je naar Veluvia!

Wat heb je nodig

Bij de start krijg je een heldere uitleg over waar je bij het rijden op de e-chopper allemaal op moet letten, en een duidelijke instructie met do’s and don’ts om optimaal en veilig op een chopper aan het verkeer te kunnen deelnemen. We vragen een borg van € 150,00 tot met met 4 personen, ben je met een grotere groep dan is de borg € 200,00 dit kan gepind worden in onze winkel. Neem een goed opgeladen mobiele telefoon mee zodat je daar de route op kunt zetten. Je kunt je mobiele telefoon aan het stuur veilig bevestigen in het houdertje.

Let op: bij vertrek vragen wij je om je brommer- of B-rijbewijs aan ons te laten zien. Vergeet die dus niet mee te nemen – dan kun je daarna op pad voor een heerlijk dagje toeren!

Boek hier

Onze routes

Bij ons kun je gaan waar je wilt of rij een van de mooie routes die wij voor jullie hebben samengesteld. Scan hieronder de codes.

Ga op pad met een e-chopper!

Hebben we je overtuigd?
Trommel al je vrienden en/of familie op en boek hier vandaag nog een e-chopper!