Dineren op de
Salonboot

Elke maand kookt een Harderwijks restaurant op onze salonboot. Een unieke ervaring voor groepen van 8-12 personen.
Wij hebben een prachtige boot en Harderwijk heeft ontzettend veel goede restaurants. Hierom hebben wij de handen in één geslagen en zo zorgen wij ervoor dat jij een unieke avond kunt beleven op de boot met jouw favoriete restaurant. Gewoon omdat het kan! En Harderwijk is vanaf het water een totaal andere ervaring. Dus charter al je vrienden en boek de boot!

Jullie starten bij Veluvia aan de helling en we eindigen de dag daar. Hierdoor sleep je niet de hele dag met van alles rond. Alles wat tussen de start en het einde gaat gebeuren staat in het voorstel.

Het allerbelangrijkste is dat jij de show kan stelen en pluimen ontvangt voor de organisatie maar dat wij stiekem alles voor je regelen. Ook op de dag zelf zorgt onze gastvrouw dat de dag gestroomlijnd loopt. Dus meng je in de groep en geniet ook van deze leuke dag Harderwijk.

Het dessert van de burgemeester

Om de koks van Harderwijk uit te dagen hebben we ze gevraagd om het toetje van de burgemeester op geheel eigen inzicht te bereiden. Aan het einde van het seizoen maken we samen met de burgemeester de prijswinnende kok bekend!

Voor restaurants

Dit jaar is de planning rond maar hebben jullie interesse om volgend seizoen een maand mee te doen neem contact met ons op!

Reserveer de salonboot