Bruiloft of iets te vieren

Of je nu een verjaardag, jubileum, vriendenuitje of babyshower te vieren hebt, bij lagom & Veluvia Harderwijk maken we van elk moment een onvergetelijke ervaring. Je kunt zelfs bij ons trouwen! Vier de liefde op deze unieke locatie en/of laat ons het feest tot leven brengen en vier in stijl.

Gelegen op de oude scheepshelling in Harderwijk bieden wij mogelijkheden voor intieme ceremonies tot grote partijen. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jullie dag perfect verloopt. En de locatie biedt de perfecte setting voor jullie speciale dag.
Bruiloft
Iets te vieren

Jullie liefdesverhaal verdient een betoverende setting

Bij Veluvia & restaurant Lagom helpen we jullie graag om van jullie bruiloft een onvergetelijk moment te maken. Gelegen op de oude scheepshelling in Harderwijk, bieden wij een idyllische locatie voor zowel intieme ceremonies als grotere vieringen. Laat ons jullie dromen waarmaken en jullie liefde vieren op een plek die even uniek is als jullie relatie.

Waarom Trouwen bij Veluvia Harderwijk?

Betoverende locatie
Stap in het huwelijksbootje te midden van de serene schoonheid van Harderwijk. Onze locatie aan het water biedt een romantische ambiance die perfect past bij jullie speciale dag.

Persoonlijke aandacht
Ons toegewijde team staat klaar om jullie te begeleiden bij elke stap van de planning, van de ceremonie tot het feest, en alles daartussenin. Wij zorgen ervoor dat jullie dag perfect verloopt.

Flexibele ruimtes
Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie, een uitgebreide receptie in het sfeervolle restaurant, of een feestelijke barbecue aan de waterkant, wij hebben de perfecte ruimte voor jullie viering.

Exclusieve ervaring
Geniet van een exclusieve ervaring op jullie grote dag, omringd door vrienden en familie terwijl jullie beginnen aan een nieuw hoofdstuk in jullie leven samen.

Ceremonie aan het water
Zeg “ja” tegen elkaar met de prachtige wateren van Harderwijk als achtergronddecor voor jullie ceremonie, een moment dat voor altijd in jullie herinnering zal blijven.

Feestelijke recepties
Vier de liefde met een uitgebreide receptie in ons mooie restaurant, compleet met culinaire hoogstandjes en bruisend entertainment.

Romantische vaartochten
Stap aan boord van een van onze boten voor een romantische vaartocht als pasgetrouwd stel, terwijl jullie genieten van de rust en schoonheid van de omgeving.

Op maat gemaakte arrangementen
Wij begrijpen dat elke bruiloft uniek is. Daarom werken we graag samen met jullie om een op maat gemaakt arrangement samen te stellen dat perfect aansluit bij jullie wensen en budget.

Klaar om jullie liefdesverhaal te vieren bij Veluvia Harderwijk? Neem vandaag nog contact met ons op om jullie bruiloftsplannen te bespreken en jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden. Wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen voor een dag vol liefde, geluk en onvergetelijke momenten!

Plan jouw droombruiloft

Stap in een wereld van sprookjesachtige schoonheid

Onze locatie aan het water, waar de rustgevende omgeving de perfecte achtergrond vormt voor een feestelijke viering. Geniet van een exclusieve ervaring met vrienden en familie terwijl mijlpalen worden gevierd en speciale momenten gedeeld.

Waarom vieren bij Veluvia Harderwijk?

Persoonlijke Service
Ons toegewijde team staat klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en elk aspect van je evenement tot in de kleinste details te verzorgen, zodat jij je volledig kunt concentreren op deze speciale gelegenheid.

Feestarrangementen
Kies uit verschillende feestarrangementen, inclusief cateringopties, drankjes, entertainment en meer, om je evenement perfect af te stemmen op uw wensen en budget.

Catering op maat
Laat uw smaakpapillen verwennen door onze heerlijke cateringopties, variërend van elegante diners, mooie barbecues tot informele hapjes, allemaal met zorg bereid door onze chefs.

Entertainment
Voeg een vleugje plezier en opwinding toe aan het feest met onze opties voor entertainment.

Speciale Arrangementen
Zijn er specifieke wensen of thema-ideeën voor je evenement? Wij staan klaar om een op maat gemaakt arrangement samen te stellen dat perfect aansluit bij je visie.

Klaar om je speciale gelegenheid te vieren bij Lagom & Veluvia Harderwijk? Neem vandaag nog contact met ons op, wij maken graag een persoonlijke afspraak om je wensen en eisen te inventariseren.

klik hier voor contact
Harderwijk heeft zoveel moois te bieden. Wij, als Veluvia, proberen van ieder bezoek een hoogtepunt te maken. Vol herinneringen die niet meer vergeten zullen worden. Of dat nou met een vaart op een van onze boten is of aan wal, rondom onze historische locatie. Boek via onze site een activiteit naar wens, neem contact met ons op of kom gewoon langs en neem (eerst) lekker plaats op ons terras.