Varen met Jacoba van Reijer Dzn

De oude Scheesphelling Veluvia is het startpunt als je het water op wil. Het ligt direct aan de oude vissershaven van Harderwijk bij de oorspronkelijke werf. Vanuit deze historische plek stap je in stijl aan boord van onze klassieke salonboot ‘Jacoba van Reijer Dzn’ uit 1925. Wij verzorgen graag een culinaire vaarervaring met bijvoorbeeld een lunch, aangekleden borrel of diner aan boord.

Chef’s Boat

In samenwerking met restautant Bij Oost, in plaats van een Chef’s table bieden wij een Chef’s boat, waar je aan boord gaat van onze klassieke salonboot waar onze chef een 5 gangen diner voor je klaarmaakt.
Aan boord van onze salonboot Jacoba van Reijer Dzn word je ontvangen met een feestelijk glaasje Zuydersee bubbels en een oester. Daarna neem je plaats in de salon voor een 5-gangen diner met bijpassende wijnen. De chef vaart mee om de gerechten klaar te maken aan boord!
Wil je meer informatie, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Varen met de salonboot

Vanaf het water ziet alles er anders uit. Daarom is varen ook zo verrassend en ontspannend. In en rondom Harderwijk is genoeg veranderd afgelopen jaren. Het Waterfront en de nieuwe boulevard hebben Harderwijk een heel ander gezicht gegeven. De schipper vertelt je graag over de nieuwste ontwikkelingen. De Jacoba van Reijer Dzn heeft plek voor max. 12 personen. Aan boord zijn ook drankjes (fris, bier en wijn) verkrijgbaar.

We varen, alleen bij voldoende animo, dinsdag t/m zaterdag om 13.30 uur. Als er meer aanmeldingen zijn dan varen we ook om 12.00 uur en om 15.00 uur.
15,00 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar voor de helft.

De salonboot is ook privé af te huren voor lunch, borrel, diner of vergadering.