Vaararrangementen

Veluvia is de plek als startpunt voor uw vaarbeleving in Harderwijk. Het ligt direct aan de haven van Harderwijk op de oorspronkelijke werf. Vanuit deze historische plek stapt u aan boord van één van onze boten. Onze vloot bestaat uit verschillende Stormer sloepen, de salonboot ‘Jacoba van Reijer Dzn’ anno 1925 & botters.

Verken in stijl de wateren rondom de stad in één van onze robuuste sloepen of vaart u mee met onze klassieke rondvaartboot?

Ook kunnen wij u foerage meegeven zodat u op het water kunt genieten van bijvoorbeeld een sandwichlunch of heerlijke tapas.

Rondvaarten

Rondvaart op de salonboot Jacoba van Reijer Dzn.

1 uur varen
€10,00 p.p.
Boot afhuren per uur
€120,00 per uur
Waterfronttour, met uitleg door een gids
€155,00 per uur
Lunch aan boord
Diner aan boord


Wij kunnen de boot indien gewenst ook met wit linnen aankleden voor een chiquere uitstraling.
U kunt u arrangment uitbreiden met:
∗ Frisdrankbuffet
∗ Koude of warme snack

Sloepvaren

Veluvia verhuurt drie sloepen van het type Stormer, die zijn uitgerust met heerlijke zitkussens om comfortabel te kunnen genieten. U kunt bij ons instappen voor de ultieme ervaring op het gebied van sloepvaren. Na een uitgebreide briefing vaart u door de haven en kunt u genieten van de prachtige waterrijke omgeving. Het nieuwe Waterfront en zijn ontwikkelingen zijn overduidelijk te zien en met de waterkaart kunt u de rest van het Wolderwijd en/of het Veluwemeer verkennen.

Kom ook een dagje genieten! Wij verzorgen graag uw catering aan boord zodat u heerlijk kunt lunchen op een van de eilanden. Uiteraard kunnen wij u voor, tijdens en na de vaartocht volledig voorzien van informatie en catering, net zo uitgebreid als u dat wilt. Als optie heeft u ook de mogelijkheid een GPS tocht te doen. Koste zijn €6,00 per persoon en is voor minimaal 6 personen. Alle prijzen van het sloep varen zijn exclusief borg.

Arrangementen

∗ 2 uurs sloeparrangment
6 | 12 personen
€70,00 | €120,00
∗ 4 uurs sloeparrangment
6 | 12 personen
€115,00 | 160,00
∗ Dag arrangment
6 | 12 personen
€195,00 | 250,00


U kunt u arrangment uitbreiden met:
∗ Frisdrankbuffet
∗ Koude of warme snack
∗ Tapas

Private dining

Altijd al met een select gezelschap willen dineren of uitgebreid willen lunchen op een speciale locatie?

Bij Veluvia kunt u privé eten op onze salonboot (t/m 12 personen) of bij ons in het restaurant of in onze Captains room. Wij kunnen overleg het menu samenstellen. Onze chefkok Peele Koops heeft jarenlange ervaring in het hogere segment van de horeca, hij maakt graag in overleg met u een passend menu.