Diner

Diner à 31,50 p.p.

Het 3 gangen diner bestaat uit:

Proeverij van vis | vlees | brood, de gasten krijgen diverse plankjes op tafel welke er gedeeld kunnen worden

Keuze uit vis of vlees met seizoen groenten en bijpassende jus

Dessert van de chef
Tevens worden er frietjes bij het hoofdgerecht geserveerd.

Diner à 28,50 p.p.

Het 3 gangen diner bestaat uit:

Soep van de dag

Keuze uit vis of vlees met seizoen groenten en bijpassende jus

Dessert van de chef
Tevens worden er frietjes bij het hoofdgerecht geserveerd.

Captainsdiner à 19,95 p.p.

Een schippersmaaltijd van formaat bestaande uit:

Bruine bonen, kapucijners
∗ Gegrilde speklappen, gehaktballen
∗ Augurken, piccalilly
∗ Rauwe en gebakken ui
∗ Salade
∗ Gebakken aardappelen

Veluvia maaltijd à 42,50 p.p.

Rond 16.00 uur zal het rookhok worden opgepord om daar de zalm en Harderwieker worst welke gerookt moet worden, in te leggen. Dit rookproces zal ongeveer één uur in beslag nemen. Indien zij dit willen, kunnen de gasten van dit proces deelgenoot zijn.

Om 18.00 uur maaltijd:

Als starter een amuse soepje

Onze kok gaat voor u het volgende live bereiden:
∗ Gebakken sliptongetjes
∗ Vangst van de dag
∗ Gebakken biefstuk

Dit wordt aangevuld met bijpassende garnituur bestaande uit:
∗ Diverse salades
∗ Aardappelgarnituur
∗ Brood in diverse soorten
∗ Pesto, roomboter, olijfolie en zeezout

Amuse diner

De kok zal een amuse diner voor u verzorgen. Dit zal bestaan uit diverse vlees en vis gerechten geserveerd van koud met een opmaat naar warme gerechtjes en als afsluiting een dessert.

Tijdens het diner kunnen er bijpassende wijnen van “De Wijntherapeut” geschonken worden met uitleg over de wijnen zodat er een kleine wijn proeverij ontstaat.
4 gangen diner
€37,50
5 gangen diner
€42,50
6 gangen diner
€50,00
Wijnproeverij in overleg

Zuid Afrikaanse Braai “Veluvia” Deluxe à 47,50 p.p.

Beleef de sensatie van buiten koken en koken op hout met de unieke Zuid-Afrikaanse braai.
∗ Lamskoteletjes
∗ Mini runder hamburgers
∗ Vispakketje
∗ Runderlende met rozemarijn
∗ Gamba’s met aïoli
∗ Diverse groente

De braai wordt aangevuld met de volgende garnituur:

∗ Diverse bijpassende salades
∗ Gepofte zoete aardappel
∗ Diverse soorten brood met boter en pesto
∗ Bijpassende sauzen

Zuid Afrikaanse Braai “Veluvia” à 37,50 p.p.

Beleef de sensatie van buiten koken en koken op hout met de unieke Zuid Afrikaanse Braai. Proef de echte pure smaak, ervaar de oerbeleving en de kunst van het spelen met de hitte van het vuur. Een bbq voor liefhebbers van lekker en exquise eten. Kleine hoeveelheden, maar wel uitgelezen in smaak. Wij gaan live voor u het volgende bereiden:
∗ Kippendijen
∗ Hamburgers
∗ Exclusieve spiezen
∗ Saucijsjes
∗ Vispakketjes met kruidenboter

De barbecue wordt aangevuld met de volgende garnituur:

∗ Diverse barbecuesalades
∗ Gepofte zoete aardappel
∗ Diverse soorten brood met boter en pesto
∗ Bijpassende sauzen

Wat is een Zuid Afrikaanse Braai

Het basisprincipe is dat er door middel van de kolenmaker een houtvuur in het midden van de braai wordt gestookt. De kolenmaker zorgt voor een constante aanvoer van eigengemaakte kooltjes en voor een gezellig vuurtje tijdens het koken. Bent u klaar met koken dan wordt de braai als open haard gebruikt.

Private dining

Altijd al met een select gezelschap willen dineren of uitgebreid willen lunchen op een speciale locatie?

Bij Veluvia kunt u privé eten op onze salonboot (t/m 12 personen) of bij ons in het restaurant of in onze Captains room. Wij kunnen overleg het menu samenstellen. Onze chefkok Peele Koops heeft jarenlange ervaring in het hogere segment van de horeca, hij maakt graag in overleg met u een passend menu.