Botter varen

Met één of meerdere botters kunt u een vaartocht maken over de Randmeren. De eikenhouten botters zijn betrekkelijk eenvoudige schepen, een heuse verademing in deze tijd van luxe. Vanzelfsprekend zorgen wij voor uw natje en droogje of barbecue op een eiland. U kunt de botter natuurlijk ook ‘’los’’ huren.

Varen op een botter in Harderwijk kan bijvoorbeeld tijdens een personeelsfeest, teambuilding of gewoon zo maar. Huurt u meerdere botters dan is het mogelijk om er een informele wedstrijd van te maken. Naast het varen zijn er ook nog mogelijkheden voor catering. Wij kijken samen met u naar al uw wensen. Op die manier zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke dag gaat beleven!

Arrangement

Een compleet verzorgde dag of avond voor één vaste prijs (vanaf 95,00 p.p., maximaal 12 personen per botter).

∗ Duur van het complete arrangement 3,5 à 4 uur
∗ Ontvangst met koffie, thee en krentewegge
∗ Haringhappen met een schippersborrel
∗ Onbeperkt hapjes en drankjes tijdens het gehele arragement
∗ Een vaste prijs vooraf, all inclusive

We vertrekken met de botter(s) uit de vissershaven. Onze schippers zorgen voor ontvangst met koffie, thee en krentewegge en daarna voor een leuke tocht met een rondje om het eiland.

Bij het eiland leggen we even aan voordat we weer terugvaren naar Harderwijk. Ondertussen kunt u aan boord genieten van onze heerlijke hapjes en drankjes. Van deze drankjes en hapjes aan boord kunt u onbeperkt gebruik maken.

Er zijn diverse arrangementen mogelijk

Wat dacht u van:
∗ BBQ op een eiland
∗ High tea aan boord
∗ Varen met een stadswandeling

Private dining

Altijd al met een select gezelschap willen dineren of uitgebreid willen lunchen op een speciale locatie?

Bij Veluvia kunt u privé eten op onze salonboot (t/m 12 personen) of bij ons in het restaurant of in onze Captains room. Wij kunnen in overleg het menu samenstellen. Onze chefkok Peele Koops heeft jarenlange ervaring in het hogere segment van de horeca, hij maakt graag in overleg met u een passend menu.